Årets Deutz-Fahr forhandler er udnævnt

 

Grundvad maskinhandel er udvalgt som årets Duetz-Fahr forhandlerGod kundeservice er forklaringen på, at Grundvad Maskinforretning opnår pæne resultater i et presset marked.

Grundvad Maskinhandel A/S har forstået at fastholde og udvide forretningsområdet. Det fastlog direktør Allan Pedersen, HCP Danmark A/S, for nylig, da Grundvad Maskinhandel blev udpeget som "Årets Deutz-Fahr forhandler" ved årets første Deutz-Fahr forhandlermøde.

Grundvad Maskinhandel A/S, Viborg, der er landets ældste Deutz-Fahr forhandler, har solgt pænt med traktorer i et presset marked.

"Det kan ikke ske uden et godt købmandsskab og en rigtig god kundeservice," understregede Allan Pedersen ved overrækkelsen af hædersbevisningen.

 

Sælger til skov og kommuner

"Det er en milepæl for os at få denne hædersbevisning samtidig med, at vi landets er ældste Deutz-Fahr
forhandler," siger direktør Flemming Christensen, Grundvad Maskinhandel. Forretningen har i februar i år
Grundvad maskinhandel er udvalgt som årets Duetz-Fahr forhandlerafholdt 50 års jubilæum og har fra starten været Deutz-Fahr forhandler.

Allan Pederen fremhæver, at Grundvad Maskinforretning i en vanskelig tid for landbruget har formået at finde andre kundegrupper for Deutz-Fahr traktorer, nemlig skovbrug og kommuner. Virksomheden har for eksempel solgt fire Deutz-Fahr traktorer til Hjorthede Planteskole, Bjerringbro. Det er allround-traktorer, Deutz-Fahr Agrofarm 420-traktorer på 99 hk.